Çapkın, Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Verdi

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, şehit aileleri ve yakınlarına iftar yemeği verdi.

Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Çapkın, “Şehitlerimizle ne kadar övünseniz azdır" dedi.

Beşiktaş'taki Four Seasons Otel'de düzenlenen iftar programına; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Azeri iş adamı Mübariz Gurbanov ile davetli 330 şehit ve gazi ile yakınları ile birlikte yaklaşık bin kişi katıldı.

İftar öncesinde şehitler için Kur’an-i Kerim okundu; dua edildi. Ardından Vali Mutlu ile Emniyet Müdürü Çapkın, eşleri ile birlikte tüm masaları tek tek dolaşarak şehit yakınları ile yakından ilgilendiler.

İftar yemeğinin ardından konuklara seslenen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Bu mübarek ayda sofraların iftar sofrasında ailelerin en kutsalı ve şereflisi gazi ve şehit ailelerimizle birlikte, böylesine müstesna bir Ramazan sofrasında bulunmaktan duyduğum mutluluk ve huzuru sizlere ifade ediyor ve sizleri sonsuz şükranla selamlıyorum. En şerefli aileler olarak sizin başınız her zaman dik" diye hitap etti.

Mutlu, “Yüce Allah'ın nimeti bol ve bu nimetler içerisinde en değerlisi elbette ki sıddıklarla salihlerle ve şehitlerle birlikte olmaktır veya bu ailelerden birinin mensubu olmaktır. Şehitler peygamberlerden sonra en sevgili en değerli kullardır. Ve sizler böyle bir ailenin fertleri olmaktan şüphesiz ki fevkalade gururlusunuz. Ve bizde sizlerle ve şehit ve gazilerimizle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, “Şehitlerimizle ne kadar övünseniz azdır" diye konuştu.

Çapkın daha sonra, geceye katkılarından dolayı Azeri işadamı Mübariz Gurbanov'a teşekkür plaketi verdi

Gece, Türk sanat müziği dinletileriyle son buldu .
Kaynak: İHA