SBS Sonuçlarında Bolvadin Birincisi Oldu

Özel Gökkuşağı Anafen İlköğretim Okulu 2012 Seviye Belirleme Sınavı sonuçlarına göre Bolvadin birincisi ve Afyonkarahisar 3'ncüsü oldu.

Özel Gökkuşağı Anafen İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Bilican, yaptığı açıklamada Özel Gökkuşağı Anafen İlköğretim Okulu'nun 2012-SBS sonuçlarına göre 417 puan okul ortalamasıyla Bolvadin birinciliğini ve Afyonkarahisar 3'ncülüğünü elde ettiğini belirtti.

23 öğrencisiyle sınava giren Bolvadin Özel Anafen İlköğretim Okulu'nun 417 puan ortalamasıyla büyük bir başarı elde ettiğini ifade eden Bilican, şunları kaydetti:

''Bu onuru bizlere yaşatan öğrencilerimize, bizlere güvenerek evlatlarını teslim eden ailelerine, gecesini gündüzüne katan öğretmenlerimize, çalışmalarımızda bizlere destek olan Okul Aile Birliğimize ve yönetim kurulumuza şükranlarımı sunuyorum. Başarıyı yakalamak önemli fakat daha önemli olan o başarıyı devam ettirebilmektir. Geçmiş yıllarda da öğrencilerimiz bizleri derecelerle gururlandırdılar. Bu yıl öğrencilerimiz 417 okul ortalamasıyla Bolvadin birinciliği ve Afyonkarahisar üçüncülüğünü elde ettiler. Önümüzdeki yıllarda da okul olarak bu başarıyı daha yukarılara taşımak istiyoruz.''

Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA