Bakanlar Yıldız ve Yılmaz, Erzincan'a Gelecek

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın kente geleceğini bildirdi.

Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy ve Merkez İlçe Başkanı Bekir Sertadım ile yapımı devam eden yeni Adliye Sarayı'nı gezen milletvekili Sebahattin Karakelle, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bakanlar Yıldız ve Yılmaz'ın programları hakkında bilgi verdi.

Karakelle, ''Erzincan'ımız Ramazan ayında iki bakanımızı ağırlayacak. 8 Ağustos Çarşamba günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Erzincan'a gelecek. Saat 15.00'de tarifeli uçakla Erzincan'a gelecek bakanımız, Valilik ve belediye ziyaretlerinin ardından il teşkilatımızı ziyaret edecek. İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılacak'' diye konuştu.

Toplantıda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın sorumluluk alanına giren konuların ve problemlerin görüşüleceğini ifade eden Karakelle, ''Bakanımız, teşkilatlarımızla iftar programında bir arada olacak'' dedi.

Karakelle, 13 Ağustos Pazartesi günü de Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın Erzincan'a geleceğini belirterek, ''Sayın Yılmaz, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleriyle iftar programında buluşacak. Nasip olursa her iki bakanımızı da en iyi şekilde ağırlayacağız, uğurlayacağız. Mutlaka sayın bakanlarımız geldiğinde Erzincan ile ilgili problemler de dile getirilecek'' diye konuştu.

Yılmaz'ın programı hakkında bilgi veren Karakelle, ''Sayın Milli Savunma Bakanımız, Valilik, 3. Ordu Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından genişletilmiş iftar programı yapacaklar. Allah'ın izniyle iki bakanımızı da Erzincan olarak en iyi şekilde ağırlayarak sorunsuz olarak uğurlayacağız'' diye konuştu.

Kaynak: AA