Ak Parti İstanbul Milletvekili Bürge:Allah başımızdan Erdoğan'ı eksik etmesin

AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, ''Pınarhisar'da cezaevinde konuk ettiğiniz, denen adam bugün Türkiye'de ve dünyada gündem tutan bir başbakan konumunda'' dedi.

Bürge, İstanbul İl Başkanlığı tarafından Kırklareli Vilayet Meydanı'nda düzenlenen ''Trakya Sokak İftarları'' programında yaptığı konuşmaya, ''Allah Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin'' diye başladı.

AK Parti iktidarının Türkiye'nin güçlenmesine çok şey kattığını ifade eden Bürge, şunları kaydetti:

''Rahmetli Ecevit, Yunanistan'la alakalı şiirler okurdu. diye. Hangi birimiz bugün Yunanistan'a özenecek haldeyiz. Bütün Avrupa'nın ekonomisin çöküyorken, Türkiye'nin adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığında ne kadar güzel günler yaşadığını görüyoruz.

Pınarhisar'da cezaevinde konuk ettiğiniz, ''muhtar bile olamazsın denen adam'' bugün Türkiye'de ve dünyada gündem tutan bir başbakan konumunda. İyi işler oluyor. Her iş bittiğini söyleyemiyorum. Ama çok önemli işlerin yapıldığını, sizlerde, bizlerde biliyoruz.''

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan da İstanbul'un fethinde kullanılan topların Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde döküldüğünü anımsatarak, bu birlik ve beraberliği sağlayan İstanbul İl Teşkilatı'na teşekkür etti.

Program, Kur'an-ı Kerim okunması ve sema gösterisiyle sona erdi.

Muhabir: Salim Tiran / Salih Baran

Yayıncı: İbrahim Uyar
Kaynak: AA