Yol Kenarında Yürürken, Canlarından Oldular

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Çavuşköy'de yol kenarında yürüyen iki genç, kaza yapması sonucu savrulan bir otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza yapan iki araçtaki 11 kişi ise yaralandı.

Yol Kenarında Yürürken, Canlarından Oldular
Edinilen bilgiye göre, saat 08.15 sıralarında Malkara'ya bağlı Çavuşköy'de Tekirdağ'dan Keşan yönüne giden 34 ROB 06 plakalı otomobilin sürücüsü Gökhan Kalyoncu, olayın görgü tanıklarının iddiasına göre hatalı sollama yaptığı sırada direksiyon kontrolünü yitirerek, aynı yöne giden Ender Levent Unver yönetimindeki 34 DM 136 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan Unver'in otomobili, yol kenarındaki toprak alanda yürüyen 15 yaşındaki Doğukan Akıncı, 18 yaşındaki Emre Doğan ve 20 yaşındaki Tolga Ayar'a çarptı. Daha sonra ise çarpışan iki araçta takla atarak yoldan çıktı.

Kazada, sürücü Gökhan Kalyoncu (28) ile aracında bulunan Zekeriya Cebeci (28), Eralp Turhan (28), Hakan Toksay (30), Ertuğrul Sandallı (29), diğer otomobildeki sürücü Ender Levent Unver (30) ve yanında bulunan Özlem Unver (37), Makbule Gizem Yuncu (16), Hikmet Emre Yuncu (12), Sabriye Yuncu (42) ve Arda Unver (6) ile yolda yürüyen 3 gençten Tolga Ayar (20) ile Emre Doğan (18) yaralandı.

Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Tekirdağ ve Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yolda yürürken otomobilin çarptığı grupta ise 16 yaşındaki Doğukan Akıncı olay yerinde hayatını kaybederken, Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu ciddi olan 18 Yaşındaki Emre Doğan yapılan tüm müdahalelere rağmen, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralıların tedavileri ise sürüyor.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı .
Kaynak: İHA