Siirt Valisi Ahmet Aydın Açıklama Yaptı

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Siirtspor'un sahipsiz olmadığını ve kulübe her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Aydın, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, takıma İzmir kampı masrafları için valiliğe bağlı Siirt İlim Spor Kültür Vakfı Araştırmaları Vakfı'ndan 10 bin lira destek verdiklerini bildirdi.

Kulübün 15 Eylül'de yapılacak olağanüstü kongreye kadar tüm masraflarının karşılayacaklarını ifade eden Aydın, şöyle dedi:

''Siirtspor sahipsiz değil, her türlü desteğe vereceğiz. Olağanüstü kongrede çoğunluk sağlanmadığı takdirde genel kurul bir hafta sonra yapılacak. Bu süre içerisinde kulüp yönetimine talip olacak hamiyetli iş adamları arayacağız. Çıktığı takdirde yönetimi devredip her türlü desteği kendilerine vereceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Yönetime talip çıkmadığı takdirde de kulübe her türlü mali ve idari desteği vereceğiz. Transfer sezonu kısa bir süre sonra sona eriyor. Elimizi çabuk tutmak zorundayız. Siirt'i başarıyla temsil edecek iyi bir takım kurmak istiyoruz.''

Vali Aydın, açıklamanın ardından sözleşmesi devam eden futbolcular ile yardımcı teknik heyeti İzmir'deki kampa uğurladı.

Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş / İbrahim Yakut

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
Kaynak: AA