Fotofest Coşkusu Merinos'ta Yaşanacak

Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (FotoFest), 15-21 Eylül tarihleri arasında fotoğrafa ilgi duyan vatandaşları, Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) usta sanatçılarla bir araya getirecek.

Fotofest Coşkusu Merinos'ta Yaşanacak
Türkiye’nin en önemli kongre kültür merkezlerinden biri olan Merinos AKKM, bu yıl Bursa FotoFest’in ikincisine ev sahipliği yapacak. Bir yıl aradan sonra yeniden dünyanın farklı karelerini Bursa’da buluşturacak FotoFest 2012’nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve BUFSAD işbirliğiyle BTSO ana sponsorluğunda düzenlenecek Bursa FotoFest 2012, bu yıl sadece Merinos AKKM’de düzenlenecek. Festival süresince Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve yönetilen Merinos AKKM’nin tüm salonları kullanılacak.

Fotoğraf sanatının önemli isimlerinin ağırlanacağı festival, bu yıl ‘İnsanlığın İzleri’ konu başlığıyla hayata geçiriliyor. Ayrıca festival kapsamında Balkan göçünün 100. yılı nedeniyle '100. Yılında Balkan Göçü (Centennial of Balkan Immigration)' adlı sergi de izlenime sunulacak .