Beş Şahitli Nikah Töreninde Beş Çocuk İstendi

Malatya’da, bir nikah töreninde beş şahit yer alırken, gelin ve damattan 5 çocuk istendi.

Beş Şahitli Nikah Töreninde Beş Çocuk İstendi
Malatya’nın yerel gazetelerinden Sonsöz Gazetesi sahibi Ali Er’in kızı Hilal Ulubaba (Er) ile Halil İbrahim Ulubaba, Hacı Baba Havuzbaşı’nda düzenlenen nikah ve düğün töreniyle dünya evine girdi.

Malatya Belediye Başkan Vekili Hasan Atay’ın kıydığı nikahta nikah şahitliklerini AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Cemal Akın, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik ve Avukat Necdet Pakdil yaptı.

Nikahı kıyan Belediye Başkan Vekili Hasan Atay, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerken, “Sayın vekilimiz Öznur hanım diyor ki, 5 şahitli nikah oldu. 5 çocuk isteriz temennisini iletiyor” dedi.

İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül’ün evlilikle ilgili konuşmasından sonra mevlit okundu, davetlilere yemek ikram edildi.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Radyoloji Servisi’nde doktor olan Hilal Ulababa ve Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde Harita Mühendisi olarak görev yapan Halil İbrahim Ulubaba’nın nikah ve mevlit programına, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Cemal Akın, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Belediye Başkan Vekili Hasan Atay, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, AK Parti İl Başkan Vekili Eyüp Sağlam, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, mesleki teşekkül, oda, dernek, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Er ve Ulubaba aileleri ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Kaynak: İHA