Ak Partili Erdem Vatandaşları Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, hafta sonlarını vatandaşların düğün davetlerini icabet edip, vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor.

Ak Partili Erdem Vatandaşları Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmıyor
Düğünlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Erdem, bir çok düğünde de nikah şahitliği yapıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatilini seçim bölgesinde geçiren AK Partili Mehmet Erdem, hafta sonlarını ilçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşların düğünlerini iştirak ediyor. Ramazan ayı boyunca Aydın’ın bütün ilçelerini ve çok sayıda köyünü gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Erdem, Ramazan’dan sonrada vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Hafta sonunda düğün davetlerini katılarak değerlendiren Erdem, bu hafta sonu Aydın Merkez Ambarcık köyü, Köşk Başçayır, Akçaköy ve Menteşeler köylerinde Aydın Merkez, Nazilli ve İncirliova’da çeşitli düğünlere katıldı.

Nazilli’de Ayşegül Faruk Günay çiftinin Sümer Karasum Düğün Salonunda yapılan nikah törenine katılan Erdem, AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler ile birlikte çiftin nikah şahitliğini yaptı. Mutlu çifte tebrik eden Mehmet Erdem, düğünlerde vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Bazı düğünlerde yemek yerine incir yiyen Erdem, incir üreticileri ile de incir fiyatlarını konuştu.

Elinden geldiği kadar kendisine iletilen düğün davetlerini icabet etmeye çalıştığını belirten Mehmet Erdem, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak istediklerini söyledi.

Kaynak: İHA