KPSS Şampiyonları Yine Erkan’dan Çıktı

Bir milyondan fazla adayın yarıştığı Kamu Personel Seçme Sınavı’nda (KPSS), Erkan Eğitim Kurumları yine dereceleriyle dikkati çekti.

KPSS Şampiyonları Yine Erkan’dan Çıktı
Türkiye’de ilk KPSS dershanesi olma özelliği taşıyan Erkan Eğitim Kurumları’nda (İngilizce öğretmenliğinde) Ceren Yakut Türkiye birincisi olurken, Adana birincisi (sınıf öğretmenliğinde) Mine Şahbaz ile (Fen ve Teknoloji öğretmenliğinde) Orhan Ülgen Erkan Eğitim Kurumlarıyla başarıyı yakaladı.

Erkan KPSS dershaneleri öğrencileri ayrıca lisansta ilk 500’de 43 derece birden elde etti. KPSS-A’da ilk binde 28 Türkiye birincisiyle yer aldı.

Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Hatipoğlu, "Öğrencilerimizin geleceğine yön verme iddiamızı yerine getirdiğimizi bu Sonuçlarla kanıtlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

Hatipoğlu, sınav Sonuçlarıyla ilgili şunları kaydetti: "KPSS-A grubunda toplam 28 Türkiye birincisi. İngilizce Öğretmenliğinde Türkiye birincisi, Fen ve Teknoloji Öğretmenliğinde Adana birincisi, Sınıf Öğretmenliğinde yine Adana birincisi bizim dershanemizde. Toplamda öğretmen gruplarında 43 Türkiye derecesi yaparak, Türkiye’deki en başarılı kurumlar arasında yer almayı başardık." Öğrencilerini yorucu ve yoğun bir maratonla sınava en iyi şekilde hazırladıklarını, Türkiye’de ilk kez sınav öncesi yaklaşık 6 bin kişinin katılımıyla sınav yaptıklarını hatırlatarak, "Sınav provası niteliğinde olan sınavda, adaylar, bulundukları seviyeyi tespit etme imkanı buldular" dedi.

Hatipoğlu, sınavda başarı için KPSS kurslarının artık zorunlu hale geldiğini, evde tek başına çalışma ile başarı sağlamanın mümkün olmadığını vurgulayarak, "Çünkü, bu sınavlarda bilindiği gibi en yüksek puandan başlayarak yerleştirme yapılıyor" dedi.

Erkan Eğitim Kurumları olarak adayların başarılı olmalarını sağlamak için eğitim kadrosu ile birlikte genel yetenek, genel kültür konu anlatımlı ve soru bankası, yaprak testler, Türkiye geneli deneme sınavları, bölümlere göre sınıf ayrımları yaparak, her dönem sistemli bir şekilde kamp programlarını ve soru çözüm sınıflarını güçlendirdiklerini, öğrencilerini Son teknolojiyle hazırlanmış sınıflarda ve bireysel ders çalışma salonlarıyla sınava hazırladıklarını anlatan Hatipoğlu, hizmet kalitesini en üst seviyede sürdürdüklerini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA