Evlenmek Umuduyla Aydın’a Tayin İsteyen Polis Sevdiği Kadının Gözü Önünde Kendini Vurdu

Aydın’da akşam saatlerinde sevdiği kadınla görüşmeye giden bir polis memuru beklediği ilgiyi göremeyince kendini vurdu.

Evlenmek Umuduyla Aydın’a Tayin İsteyen Polis Sevdiği Kadının Gözü Önünde Kendini Vurdu
Ağır yaralı vaziyette hastaneye kaldırılan 37 yaşındaki polis memuru Ahmet A.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olay saat 22.00 sıralarında Girne Mahallesi Lefkoşe Bulvarı üzerinde bulunan işyerinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nden Aydın’a tayin isteyen ve tayini yeni çıkan polis memuru Ahmet A. (37), Gaziantep’te görev yaptığı sırada bir süre önce eşinden boşandı. Ailesi Aydın'da yaşayan 2 çocuk babası Ahmet A., çocukluğundan beri tanıdığı ve kendisi gibi eşinden ayrılmış olan bir çocuk annesi M.İ. ile internet üzerinden görüşmeye başladı.

M.İ. ile daha yakın olmak ve evlenmek umuduyla Aydın’a tayin istediği öğrenilen polis Memuru Ahmet A.’nın izinli olduğu için henüz göreve başlamadığı bildirildi.

Kısa süre önce Aydın’da ev kiralayan Ahmet A., akşam saatlerinde sevdiği kadının çalıştığı işyerine gitti. M.İ. ile görüştüğü sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı ikili arasında tartışma çıkması üzerine M.İ.’nin “Kimseyi istemiyorum” diyerek Ahmet A.’yı da istemediğini belirtti.

Yaşadığı şok üzerine iş yerinden çıkıp yolun karşısına geçen Ahmet A. kaldırımda beylik tabancasını çıkarın kendisine ateş etti. Sevdiği kadının gözleri önünde intihar girişiminde bulunan polis memuru kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı. Polis memuru Ahmet A.’nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaynak: İHA