Hakkari'de Şehit Olan Askerin Kardeşi Terör Örgütüne Seslendi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki mayınlı pusuda teröristlerin güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş İsmail Zengin'in kardeşi Coşkun Zengin, terör örgütünün bu ülkeyi asla bölemeyeceğini, buna izin vermeyeceklerini söyledi.

Hakkari'de Şehit Olan Askerin Kardeşi Terör Örgütüne Seslendi
Zengin, "70 gün sonra ben de askerim, geleceğim. İnşallah vatan için ben de şehit olurum" dedi.

Savaştepe ilçesinde İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in ziyaret edip taziyede bulunduğu şehit Piyade Uzman Çavuş İsmail Zengin'in ailesinde yüreklere düşen ateş sıcaklığını korurken, şehidin erkek kardeşi Coşkun Zengin İHA muhabirine konuştu.

Coşkun Zengin, 70 gün sonra askere gideceğini, kendisinden sonra bir erkek kardeşinin daha asker olacağını söyledi.

Şehit ağabeyi için, "Allah'ın sevgili kuluymuş" diyen Coşkun Deniz, "Ağabeyim şehit oldu, vatan için canını verdi. 70 gün sonra ben askere gideceğim. İnşallah vatan için ben de şehit olurum. İnsanlarımızı korumak için inşallah ben de bir şeyler yapabilirim. Ağabeyim Allah'ın sevgili kuluymuş ki onu yanına aldı, peygamber efendimize komşu eyledi. Allah inşallah bana da nasip eder. Benim bir tane daha kardeşim var, o da gidecek askere. Bilsinler ki bu vatan bölünmeyecek, bölemeyecekler. Biz olduğumuz sürece de bölünmeyecek" diye konuştu.

Kaynak: İHA