Minik Enes Otomobilin Altında Can Verdi
Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir anda yola fırlayan 4 yaşındaki Enes Harmancı, otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenip hayatını kaybetti.

Kazayı gördüğünü öne süren Bostandere Kasabası Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ali Boz (48), “Ben mazot satmak için kasabamıza gelecek olan mazotçuyu bekliyordum. Dün saat beşe beş kala bir çığlık bir feryat geldi. Birde baktım yerde çocuk var. Babası Ali ağabey hemen bunu at götür at götür dedi.
Arabaya koyduğumuz çocuğu hastaneye götürmek için yola çıktık. Bu esnada ben ambulansı arayın dedim. Ben heyecandan ambulansı falan arayamadım. Hemen altı dakikada Seydişehir otogarının orda ambulansla karşılaştım ve çocuğu ambulansa teslim ettim. Bunlar tarlada domates biber gibi sebze toplamışlar. Çocuk babasının yanındaymış. Gelen araç babasının yanından çocuğa çarparak arabanın altına almış ve 10-12 metre kadar sürüklemiş beyninden ağır hasar almış” dedi.
Bayram sevinci Enes’in ölümü üzerine hüzne dönen Harmancı ailesi, kazada hayatını kaybeden çocuklarını bu gün sabah namazına müteakip Bostandere Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verdi .
