Bayram İçin Geldi, Ailesinin Gözleri Önünde Boğuldu

Ankara’dan bayram tatili için Çorum’a gelen bir kişi Ortaköy ilçesinde bulunan İncesu kanyonunda ailesinin gözleri önünde boğularak hayatını kaybetti.

Bayram İçin Geldi, Ailesinin Gözleri Önünde Boğuldu
Edinilen bilgilere göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi elektrik işlerinde çalışan Osman Zeren, bayram tatilini geçirmek Ortaköy ilçesindeki babaannesinin yanına geldi. Ailesini de yanına alan Zeren, piknik yapmak için İncesu kanyonuna gitti. Zeren bir süre sonra serinlemek için kanyona girmek istediğini belirtti.

Eşi ve yakınlarının girme ısrarına rağmen Zeren, ''Ben yüzme biliyorum.Size ne gireceğim'' diyerek, 'Suya girmek tehlikeli ve yasaktır' yazan ve yaklaşık 5-6 metre derinlikteki bölgeden suya girdi.

Zeren, bir süre sonra suda kayboldu. Bunu fark eden amasının çocukları suya girerek Zeren’i aramaya başladı.

Aramalar sonuçsuz kalınca yakınları jandarmaya haber vererek yardım isterken, bölgeye Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Arama kurtarma ekiplerinin yaptığı 4 saatlik çalışmanın ardından Zeren’in cansız bedeni sudan çıkarıldı. Zeren'in cesedinin sudan çıkarılmasıyla birlikte yakınları sinir krizleri geçirdi.

Zeren’in cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor .
Kaynak: İHA