Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Partisinin İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, genel başkan yardımcısı olduktan sonra bugün Aydın’a gelerek il başkanlığında partililer ile bir araya geldi.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Partisinin İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Bugün bulunduğu konumu örgüte borçlu olduğunu kaydeden Bülent Tezcan, en büyük öğretmeninin örgüt olduğunu söyledi.

1999-2002 yılları arasında CHP Kuşadası ilçe başkanlığı, 2003-2007 yılları arasında CHP Kuşadası İl Başkanlığı yapan Bülent Tezcan 2007 yılındaki milletvekili seçimlerinde önseçimde 6. sıra Aydın milletvekili adayı oldu. 2011 milletvekili seçimleri ile CHP Aydın 1. sıra milletvekili olarak meclise giren Bülent Tezcan, geçtiğimiz günlerde yapılan CHP genel kurulu sonrası CHP Genel Başkan Yardımcılığına getirilmesinin ardından bugün CHP Aydın İl Başkanlığına ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi.

Partililer tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Bülent Tezcan, “Ben dün sizin içinizden biri olarak bir örgüt üyesiydim. Dün il başkanıydım, daha sonra milletvekili oldum bugün ise genel başkan yardımcısıyım. Tabi bu süreçte zaman zaman siyasi başarısızlıklarda yaşadık. Fakat hiçbir dönem örgüte küsmedim. Siyaset örgüt ile yapılır. Saraydan gelmeyen siyasetçinin en büyük öğretmeni örgüttür. Benimde en önemli öğretmenin örgüttür. Bu örgüte teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA