Aile Sağlığı Merkezlerine Yerleştirme Yapılacak

Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü açık olan 7 aile hekimliği birimi için müracaatları 22 Ağustos’ta kabul etmeye başlayacak.

Aile Sağlığı Merkezlerine Yerleştirme Yapılacak
Aylardır boş olan aile hekimliği kadrolarına müracaatlar 22 Ağustos’ta başlayacak ve 27 Ağustos 2012 tarihi mesai bitimine kadar devam edecek.

Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Aydın Erdoğan, Adapazarı ilçesi Çökekler, Ozanlar, Lokman Hekim, Akyazı ilçesi Dokurcun ile Beldibi, Söğütlü ilçesi ve Kocaali ilçesi Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezlerinde boş bulunan 7 aile hekimliği kadrosuna yerleştirme yapılacağını açıkladı.

22 Ağustos 2012 tarihinde başlayacak olan müracaatların 27 Ağustos 2012 mesai bitimine kadar kabul edileceğini kaydeden Erdoğan, “Yerleştirme işlemine katılmak isteyen hekimler, kendilerinden istenen belgeleri, Halk Sağlığı Müdürlüğü Evrak Kayıt Biriminde kayıt yaptırdıktan sonra, 27 Ağustos 2012 Pazartesi günü saat 17.00'a kadar Halk Sağlığı Kurumu Müdürlüğü Aile Hekimliği Uygulama Birimine şahsen elden teslim edeceklerdir. Postayla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Müracaat süresinin bitimini takiben hizmet puanı ile ilgili itirazlar da dikkate alınarak hazırlanacak öncelik sıralaması ve başvuru gruplarına göre hazırlanan hizmet puanı sıralama listesi 28.08.2012 tarihinde kurumumuzun https://www.sakaryahsm.gov.tr/ adresinde ilan edilecektir” dedi .
Kaynak: İHA