Şair Kasım Alper Özdemir'den Merzifon'da Şiir Ziyafeti
Aşk Yeniden Yazılıyor kitabıyla çıkış yapan Şair ve Program Yapımcısı Kasım Alper Özdemir, Ramazan ayına özel hazırladığı semazenler eşliğindeki şiir dinletisiyle Merzifon halkına duygu dolu anlar yaşattı.

İlk kez Merzifon'da sahne aldığını belirten aslen Amasya Taşovalı olan Şair Kasım Alper Özdemir; Merzifon Belediyesi'ne teşekkür ederken, Merzifonlu Kara Mustafa Paşa'nın memleketinde şiir okumaktan onur duyduğunu söyledi.
Dinleti sonrası kitaplarını imzalayan Özdemir'e, Merzifon Sofrasında Merzifon Belediye Başkanı Kadri Aydınlı tarafından Merzifon keşkeği ve Merzifon pidesi ikram edildi.
Merzifon Belediye Başkanı Kadir Aydınlı, yaptığı açıklamada, “Unutulmaya yüz tutan Ramazan etkinlikleri kapsamanda hemşehrimiz Şair ve Program Yapımcısı Kasım Alper Özdemir’i halkımızla buluşturduk. Halkımızın hemşehrimizi bağrına bastığına şahit olduk. Halkımızın şiirden de büyük haz aldığına şahit olduk. Bundan sonra semazenler eşliğinde şiir dinletilerimiz ve başka etkinliklerimiz de olacaktır” dedi .
