AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’ndan Sokak İftarları

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı sebebiyle organize ettiği sokak iftarlarının 4’üncüsünü düzenledi.

Ovaakça, Fatih ve Başaran mahallerinde verdiği iftarlarla binlerce kişiyle buluşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı dün de Pınarbaşı Mahallesi’nde sokak iftarı düzenledi.

Pınarbaşı Parkı’nda gerçekleşen iftara mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftara, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Dış İlişkiler Başkanı Ömer Demir ile AK Parti İl Yöneticileri İlhami Aydın ve Ahmet Sakin’in yanı sıra, AK Parti Osmangazi İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Cihat Çini, iftar katılan vatandaşlarla tek tek ilgilendi. İftar programında renkli görüntüler de yaşandı. AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ve İlçe Başkanı Cihat Çini, hijyen eldivenleri ve aşçı kepini takıp mahalle halkına yemek dağıttı.

Yemekten sonra mahalle halkına seslenen Çini, Ramazan ayı boyunca Osmangazi’nin çeşitli mahallerinde verdikleri iftarla vatandaşlarla bir araya geldiklerini hatırlattı. Çini, “İftarlarımızda sizlerle birlikte olmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Sizlerin de bizi yalnız bırakmadığınızı görmek AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak bizleri çok mutlu etti. İnşallah bu mutluluğumuz, birlik ve beraberliğimiz bozulmadan devam eder” dedi.

Çini, organizasyon konusunda yardımcı olan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın’a da teşekkür etti ve sokak iftarlarının ramazan boyunca Osmangazi’nin birçok mahallesinde süreceğini haber verdi .
Kaynak: İHA