Şebnem Ferah, Darya ve Mfö Festivalin İkinci Akşamında Sahne Aldı

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivalinin ikinci akşamında Şebnem Ferah, Darya ve Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) sahne aldı.

19 . Uluslararası Sevgi Barış ve Dostluk festivalinin ikinci akşamında ilk sahneye çıkan sanatçı Şebnem Ferah oldu . Geçtiğimiz sene festivale gelmek için anlaşılan ancak sanatçının annesinin hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edilen konser bu akşam gerçekleşti . Sahnede sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı hayranlarına güzel dakikalar yaşattı . Sanatçıya hediyelerini verdikten sonra bir konuşma yapan Ereğli Belediye Başkanı ve Festival Yürütme Kurulu başkanı Halil Posbıyık “Geçtiğimiz sene Şebnem Ferah bizlerle birlikte olacaktı . Ancak annesinin hayatını kaybetmesi nedeniyle konseri iptak etmiştik . Bu sene aramızda . O sanatçı ruhunu Mazhar Fuat Özkan’ın sonrasında sahne alacağının söylenmesi üzerine ‘Onların arkasından çıkmak saygısızlık olur’ diyerek bir kez daha gösterdi . Kendisine hoş geldin diyorum . ” Şebnem Ferah’ın konserinin sona ermesinin ardından sahneyi Rus Darya aldı . 20 gün önce çıkardığı “Yanlış Alarm” şarkısıyla sahne alan sanatçı , “Dostum Dostum” şarkısıyla da büyük beğeni topladı . Sanatçıya hediyelerini Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık verdi . Konser sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Darya , “Küçüklüğümden bu yana Antalya’ya tatil yapmaya geliyordum . Türkçe öğrenme isteğim doğdu . Sonra Türkçe olimpiyatlarına katıldıktan sonra bu muhteşem ülkeye yerleşmek istedim . Şimdi buradayım . Albümüm yeni çıktı . İnşallah iyi olacak . Şimdilik Müslüman olmayı düşünmüyorum . Hristiyanım . Allah’a inanıyorum . O kadar önemli olduğunu düşünmüyorum . Bazen gazeteciler yanlış alarm veriyorlar . Mehmet Ali ile biz türbe arkadaşıyız . Türbede tanıştık . Bir tatilde oraya dua etmeye gittik . O kadar . Sadece arkadaşız . Ama gerçekten onu çok seviyorum . Çok eğlenceli bir insan . Türbelere gidiyorum . Dua ediyorum . Allah’a inanıyorum ve inançlı bir insanım . Bundan sonraki konserler nerede olacak bende bilmiyorum . Sizin gibi ben de merak ediyorum . ” dedi .

Gecede son olarak Mazhar Fuat Özkan ( MFÖ ) sahne aldı . Grup sevilen şarkılarını seslendiriken , konseri izlemeye gelen vatandaşlar da şarkılara eşlik etti . Halil Posbıyık’ın hediyelerini takdim etmesinin ardından konser devam etti . Gece havai fişek gösterisi ile sona erdi .