Bbp Genel Başkanı Destici'den Şehit İçin Başsağlığı Mesajı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Tunceli'de bir askerin şehit olması, bir askerin de yaralanması nedeniyle yayımladığı mesajında, "ABD, AB ve İsrail'in taşeronluğunu yapmaya devam eden PKK adlı marksist örgüt döktüğü kanda elbet boğulacaktır" dedi.

BBP Genel Başkanı Destici , Tunceli ' de bir askerin şehit olması , bir askerin de yaralanması nedeniyle bir mesaj yayımladı . Destici mesajında , Nazımiye ilçesi kırsalında güvenlik güçleri tarafından sürdürülen operasyon sırasında , PKK terör örgütü tarafından döşenen patlayıcının patlaması sonucu Uzman Çavuş Ahmet Dağlı ' nın şehit olmasını , Uzman Çavuş Uğur Duran ' ın yaralanmasını derin üzüntüyle öğrendiğini belirtti .

" ABD , AB ve İsrail ' in taşeronluğunu yapmaya devam eden PKK adlı marksist örgüt döktüğü kanda elbet boğulacaktır " ifadesini kullanan Destici , mesajından şunları kaydetti : " Hiçbir gayrimeşru kalkış bu topraklarda mukim olmamıştır . Hak galebe çalacak ve bu millet tekrar huzur ve sükun bulacaktır . Şehit kardeşimize Cenab - ı Allah ' tan rahmet , ailesine , TSK ' ya ve aziz milletimize taziyelerimi bildiriyorum . Yaralı Mehmedimize de acil şifalar inşallah diyorum . ' '
Kaynak: İHA