Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Kars’ta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Biz müjdeci bir iktidar değil, icraatçı bir iktidarız” dedi.

Türkiye İş Kurumu’nca (İŞKUR) Kars, Ardahan ve Iğdır'da yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programları (TYÇP) kapsamında 3 bin 514 kişinin işe alım törenine katılmak üzere Kars’a gelen Bakan Çelik, havaalanında Kars Valisi Ahmet Kara, Iğdır Valisi Amir Çiçek, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, bürokratlar ve partililer tarafından karşılandı. Bakan Çelik’e, yöresel kıyafetli öğrenciler çiçek verdi.

Bakan Çelik, havaalanında yaptığı açıklamada müjdeci değil, icraatçı bir hükümet olduklarını söyledi.

“Şimdi müjde değil, ne yapıldığı çok önemli” diyen Çelik, “Biz müjdeci bir iktidar değil, icraatçı bir iktidarız. İnşallah bunca aradan sonra ben Kars’a geliyorum. 3 tane ilimizde bakanlığımla ilgili sorunları, vatandaşlarımızın diğer talep ve sorunlarını dinleme imkanımız olacak. Bu bölgemizde, illerimizdeki sorunları zaten milletvekili arkadaşlarımızla istişare ediyoruz. İnşallah bu seyahatimizde de gerek gelişimiz, gerekse bundan sonraki süreçlerle ilgili hayırlı neticeler olacak inşallah” dedi.

Bakan Çelik, daha sonra Iğdır Valisi Amir Çiçek’in makam otosuyla Iğdır’a hareket etti. Çelik, Iğdır’daki programının ardından saat 17.30’da Kars’a dönecek .
Kaynak: İHA