CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'tan Tigem Açıklama Yaptı

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç son günlerde kamuoyunda Karasu TİGEM işletmesi ile ilgili kendisi hakkında çıkan haberler ve yorumlar üzerine bir açıklama yaptı.

Engin Özkoç açıklamasında, “Kamuoyunda TİGEM ile ortaklığımın devam ettiği konusunda bazı yorum ve konuşmalar geçmektedir. Tarafıma sorulmadan yapılan yorumlar tamamen yanlıştır. Milletvekili seçildikten sonra TİGEM Yönetim Kurulu'ndan istifa ettim. İstifa ettiğim gün itibariyle TİGEM ile hiçbir bağım kalmamıştır. Hatta o dönemde ödemiş olduğum katkı payını da TİGEM Yönetim Kurulu'na hibe ettim. Saygılarımla kamuoyuna duyurulur." ifadelerini kullandı.

Kırmızı Et Üreticileri Birliği ve Adapazarı Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kobal geçtiğimiz günlerde TİGEM ile ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı: “Rantçı dediğimiz kişiler yine oraya talipler. Ben oda başkanının dürüstlüğüne ve kişiliğine inanıyorum, ona da güveniyorum, inşallah onları eler. Milletvekilinin ordan ayrılmasını ve istifa etmesini tavsiye ediyorum. Kim olduğunu söylemeyeyim. Ak Partili olmadığını söylemem yeterli. O zaten kendisini biliyor”
Kaynak: İHA