Otel Odasında Ölü Bulunan Avukat Toprağa Verildi

İstanbul’da kaldığı otel odasında ölü bulunan Ankara Barosu avukatlarından Serkan Sönmez, memleketi Kırıkkale’de toprağa verildi.

Serkan Sönmez, Çarşı Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Yuva Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi. Cenaze törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, yakınları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı



Cenazede gazetecilere bir açıklama yapan Kırıkkale Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, Serkan Sönmez’in başarılı bir avukat olduğunu belirterek, Sönmez’in öldürüldüğünü düşündüklerini bildirdi. Sönmez’in bir saldırıya maruz kaldığını ifade eden Yılmaz, "Şu an süreci takip ediyoruz, biz arkadaşımızın hunharca bir saldırıya maruz kaldığını, öldürüldüğünü düşünüyoruz. Savcılık soruşturmasını sürdürüyor. Akabinde bizde bu soruşturmanın peşinde olacağız. Dosyada, gizlilik kararı var, bazı hususlarda bütün bilgilere vakıf değiliz. Ancak, araştırmalarımız kendi çapımızda devam ediyor. Avukat arkadaşımız çok başarılı bir insandı. Bu olayı çok çirkin bir provokasyon olarak düşünüyoruz. Arkadaşımızın öldürüldüğünü, öldürüldükten sonra üzerine o kıyafetlerinin giydirildiğini düşünüyoruz" dedi .
Kaynak: İHA