Kepezli Müteahhitlerden Köse'ye Ziyaret

Kepez Müteahhitler Derneği yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse'yi ziyaret etti.

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse'yi makamında ziyaret ederek, başarılı kongre sürecinden dolayı tebrik etti. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Akbıyık, KEMDER'in Ramazan ayı etkinlikleri ile ilgili programını da anlattı.

Akbıyık, KEMDER'in ''Kepez'in Yapı Taşları'' adında dergi çıkaracağını bildirerek, yaptıklarını, ürettiklerini kamuoyu ile paylaşamayan bir dernek olmak istemediklerini ifade etti.

Derginin sanal ortamda yayına başladığını belirten Akbıyık, basılı yayın ile çalışmalarını Kepez ve Antalya kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Köse, KEMDER üyelerine düzenli aralıklarla bir araya gelebilen örnek bir topluluk olduğunu söyleyerek, birlikteliğin öncelikle aynı masada buluşabilme, ardından ortak fikirlerde uzlaşabilme kabiliyeti olduğuna değindi.

Partilerin, derneklerin, odaların üreten ve uzlaşan bir yönetim anlayışı ile projeler üretebileceğini vurgulayan Köse, KEMDER'in çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi.

Köse, planlanan derginin yayın içeriği kadar üyelere ve vatandaşlara ulaşmasının da önemli olduğunu kaydetti.

Muhabir: Şamil Kahveci

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA