Türkiye Vodafone Vakfı'ndan Selzedelere İftar Yemeği

Türkiye Vodafone Vakfı, Canik Kaymakamlığı ve Canik Belediyesi tarafından Samsun'da yaşanan sel felaketinde mağdur olanlara afetzedeler için iftar yemeği düzenlendi.

Düzenlenen iftar yemeğine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Vodafone Türkiye Müşteri Hizmetleri ve Online Servisler Direktörü Hakan Çelik, Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, Vodafone yetkilileri, afetzedeler ve mahalle sakinleri katıldı.

İftar yemeğine katılanlara Canik Belediye Başkanı Osman Genç, iftar yemeklerini dağıttı.

İftardan sonra konuşan Vodafone Türkiye Müşteri Hizmetleri ve Online Servisler Direktörü Hakan Çelik, "Samsun Vodafone'un her zaman önem verdiği ve desteklediği bir kentimizdir. Yaşanan üzücü felaketin ardından Ramazan'da Canikliler ile birlikte olma kararı aldık ve bu çadırı kurduk. Ramazan boyunca ve sonrasında onların yanında olacağız. Sel felaketinin yaralarının sarılması, acıların hafifletilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu vesile ile bir kez daha Canik ilçesinde yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, başsağlığı diliyorum” dedi.

İftar yemeğinin ardından Canik Kültür Merkezi bahçesinde Karagöz ile Hacivat gölge oyunu sahnelendi .
Kaynak: İHA