Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek Açıklaması

Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, ilk konut projeleri ''Eskişehir Loft'' ile yeni bir yaşam merkezi sunduklarını söyledi.

Özdilek, ilk konut projelerinin açılış kokteylinde yaptığı konuşmada, yapımına 2009 yılında Hoşnudiye Mahallesi'ndeki alışveriş merkeziyle beraber başlanan Eskişehir Loft'un, yerleşime hazır hale geldiğini kaydetti.

Toplam 4 Blok ve 73 daireden oluşan projede, 97 metrekareden 173 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde dairelerin yer aldığını ifade eden Özdilek, şöyle konuştu:

''Eski fabrikaların hayata dönüşü anlamına gelen loft mimarisi, şimdi eski un fabrikasının modern ve canlı bir konseptle buluştuğu Eskişehir Loft'ta yeniden şekillendi. Mühendisler Un Fabrikası'nın otantik atmosferini bozmadan modern ve elit bir çatı altında buluşturan proje, orijinal mimariye sadık kalınarak yapılmış özel yaşam alanları sunuyor. Projenin bulunduğu yer, günümüzde Eskişehir'in Avrupai ve entelektüel havasına uygun, modern bir bölgeye dönüştü. Aynı zamanda bir üniversite kenti olan Eskişehir, Loft Projesi'yle sahip olduğu modern havayı pekiştirecek.''

-''Yepyeni bir yaşam alanı oluşturduk''-

Özdilek, Eskişehir Loft'taki 2+1, 3+1, 2+1 asma bahçeli ve 3+1 dubleks konutların satışına başladıklarını anlatarak, şöyle devam etti:

''Yıllardır kazandığımız birikim, deneyim ve aldığımız güvenle yepyeni bir yaşam alanı oluşturduk. En son teknolojiyle ve deprem yönetmeliğiyle inşa edilen dairelerimizin fiyatları, 200 bin ile 400 bin lira arasında değişiyor. 160 araçlık kapalı, 60 araçlık açık otoparka sahip Eskişehir Loft, hemen yanında bulunan Özdilek Alışveriş Merkezi ve önündeki ormanlık alanıyla sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam alanı sunuyor. Konutlarda yangın, doğalgaz kaçağı ve hırsız alarmı, site içerisinde güvenlik amaçlı kapalı devre kamera, elektrik ve su kesintilerine karşı jeneratör ve hidrofor sistemleri bulunuyor.''

Arsa payı hariç 16 milyon liraya mal olduğu açıklanan konut projesinin açılış kokteyline, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, merkez Tepebaşı ilçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir ile diğer davetliler katıldı.

Muhabir: Oktay Özden

Yayıncı: Deniz Açık
Kaynak: AA