Elazığ İl Özel İdaresi, Engellilere Akülü Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Elazığ İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi tarafından satın alınan 12 adet akülü tekerlekli sandalyenin hak sahiplerine dağıtıldığı bildirildi.

Elazığ Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Özel İdaresi bahçesinde gerçekleştirilen törende, İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi tarafından satın alınan 12 adet akülü tekerlekli sandalye hak sahiplerine dağıtıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, törende yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi'nin asli görevlerinin yanında bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde de üzerine düşeni yaptığını ifade ederek, sandalyelerin alınmasında katısı olan Vali Muammer Erol başta olmak üzere bütün meclis üyelerine müteşekkir olduklarını belirtti.

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Naci Demirpolat da engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına ihtiyaç duydukları sandalyelerin alınmasına katkı sağlayan İl Genel Meclisi üyelerine ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Törene katılan Vali Erol, tekerlekli sandalye dağıtılan engelli bireyler ve aileleriyle görüşerek, sandalyelerin hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa

Yayıncı: Emine Konuk
Kaynak: AA