44’üncü Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Sona Erdi

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl 44’üncüsü düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Fuarı ve Kültür Sanat Festivali, dün akşam düzenlenen sanatçı Aynur Doğan ve Kürtçe rap sanatçısı Serhado’nun konseriyle son buldu.

Festivalin Son gününde Tatvan Fuar alanında düzenlenen ve keyifli anların yaşandığı Aynur Doğan ve Serhado’nun konserinde yüzlerce kişi eğlenceli saatler yaşadı.

Düzenlenen konser öncesinde konuşan Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, Tatvan Belediyesi olarak bu yıl 44’üncüsünü düzenledikleri festivalin bayram havasında geçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Coşkulu geçen festivalin ardından Tatvan Belediyesi olarak ilçedeki sosyal etkinliklere daha da önem vereceklerini kaydeden Başkan Ok, “Geleneksel fuarımızın kültür sanat kapsamında bu Ramazan arifesinde tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Aynur Doğan ve Sehado sahne aldı. Aynur Doğan ve Serhado söyledikleri hareketli parçalarla izleyicilere Unutulmaz saatler yaşattı.

Yaklaşık iki saat süren konserin ardından yapılan havai fişek gösterisiyle 44’üncü Tatvan Doğu Anadolu Fuarı ve Kültür Sanat Festivali Sona erdi .
Kaynak: İHA