Ağrı Belediyesi'nden Kayseri'ye Övgü

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan başkanlığındaki heyet, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.

Arslan, Başkan Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etmeyi çok istediğini ancak, bu güne kadar fırsat bulamadıklarını belirtti.

Kayseri'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Arslan, ''Kayseri'yi yakından takip ediyoruz. Hatta şehrimizde yaptığımız şehirler arası otogar, sizin otogarın biraz daha küçük bir hali. Hatta zaman zaman 'Başkan burayı sen yapmadın, Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaptı, sen de övünüyorsun' diye espri dahi yapıyorlar'' dedi.

Arslan'ın bu sözleri üzerine ''Ben en iyisi Ağrı'ya gelip burayı ben yapmadım diye yemin edeyim'' diyen Mehmet Özhaseki de ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan projeler ve belediyecilik hizmetleri hakkında heyete bilgi veren Başkan Özhaseki, ''Kayseri sanayisi, ticareti ve şehir hayatındaki gelişmişlik seviyesi nedeniyle sürekli göç alan bir şehir. Nüfus yapısındaki farklılıklara rağmen şehrimizde bir huzur havası var ve hiçbir şekilde uyumsuzluk söz konusu değil'' diye konuştu.

Yayıncı: Orhan Canbulatel
Kaynak: AA