Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Mersinli Sporculara Başarılar Diledi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, 2012 Londra Olimpiyatları'nda yarışacak İçelli sporculara başarılar diledi.

Koç, yazılı açıklamasında, 2012 Londra vizesi alan Nevin Yanıt, Burcu Ayhan ve Tuğçe Şahutoğlu ile gurur duyduklarını belirtti.

Türkiye tarihinde ilk defa olimpiyatlara 114, Paralimpik Oyunlara da 67 olmak üzere toplam 181 sporcuyla katılındığını vurgulayan Koç, şunları kaydetti:

''Bu sporumuz için büyük bir ivme. Ayrıca bu önemli organizasyonda kafilemizde Nevin Yanıt, Burcu Ayhan ve Tuğçe Şahutoğlu gibi kentimiz sporcularının olması sevincimizi bir kat daha arttırdı. Dünyanın en büyük spor organizasyonu olan Olimpiyatlara katılmak bile büyük başarı. Bu açıdan İçelli üç sporcumuzu bir kez daha tebrik ediyorum.''

Koç, İçel olarak amatör branşlara özel bir önem verdiklerini belirterek, Nevin, Burcu ve Tuğçe'nin altyapıdan gelecek olan gençlerin ufkunu açtığını, bu açıdan bakıldığında bu üç sporcunun yüklendiği misyonun bir kez daha ortaya çıktığına dikkati çekti.

Koç, bu anlamda sporculara imkanlarını seferber etmeye devam edeceklerini bildirdi.

Muhabir: Kerem Kocalar

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA