Kur'an Kursu Öğrencilere Spor Malzemeleri Hediye Edildi

Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, ilçedeki Kur'an kurslarına katılan öğrencilere spor malzemeleri hediye etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü ''Yaz Kur'an Kursu'nda Spor Yapıyoruz'' projesi kapsamında Saruhanlı'daki öğrencilere basketbol, voleybol ve futbol topu dağıtıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak Saruhanlı'da faaliyet gösteren Gençlik Merkezi'nin Sorumlusu Kadircan Odabaşı, ilçedeki camileri dolaşarak öğrencilere hediyelerini teslim etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz kurslarına katılan çocukların çeşitli eğlencelerle güzel vakit geçirerek tatil havasında Kur'an öğrenmesini sağlamak ve sporu sevdirmek amacıyla protokol imzalandığını anımsattı. Uçak, ''Bu kapsamda önümüzdeki hafta Saruhanlı'da camiler arası halı saha futbol turnuvası da düzenleyeceğiz. Ayrıca Saruhanlı Belediyesi'nin katkısıyla öğrencilerimizin belediyeye ait yüzme havuzlarından haftada bir gün ücretsiz olarak faydalanmalarını sağlayacağız'' dedi.

Muhabir: Muammer Kökçüoğlu

Yayıncı: Ramazan Ercan
Kaynak: AA