Didim’e Yapılacak Olan Sentetik Suni Sahanın Malzemeleri Geldi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ın Aydın’a altı tane suni çim zeminine sahip saha kazandıracağını açıklamasının ardından yapımı Aydın İl Özel İdaresi bütçesinden karşılanacak olan Akbük ve Didim sentetik sahalarının malzemeleri ihaleyi alan firma tarafından gönderildi.

Yapımı Aydın İl Özel İdaresi bütçesinden karşılanacak olan Akbük ve Didim sentetik sahalarının malzemeleri ihaleyi alan firma tarafından gönderildi. Aydın’a kazandırılacak olan 6 adet sentetik çim sahalarının ihalesi yapılırken sentetik saha kazandırılacak olan Didim, Akbük, Güzelçamlı ve Kardeşköy sahaları İl Özel İdare’nin bütçesinden, Karacasu ve Kurtuluş ise Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü bütçesinden karşılanarak yapılacak.

Bu kapsamda Didim’deki sentetik çim saha ihalesini alan firma malzemeleri Didim’e getirdi. Ses Spor ekipmanları firması tarafından iki kamyon ile getirilen malzemeler arasında 72x102 ebadında sentetik çim saha malzemesi, yedek oyuncu kulübeleri ve kale direklerinin bulunduğu öğrenildi.

Sentetik saha çalışmasının Didim Belediyesince yapılacak alt yapı çalışmasının ardından başlayacağı öğrenildi .
Kaynak: İHA