Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Nakış Sergisi Açıldı

Akhisar Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez oluşturulan Sanat Atölyesi'nde nakış kursiyerleri, 5 aylık eğitimin ardından ilk sergilerini Belediye Sanat Galerisi'nde açtı.

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Nakış Sergisi Açıldı
Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Nakış Kursu Öğreticisi Tuğba Çeçen ve 17 kursiyer’in katılımı ile sergi açılışı yapıldı.

5 aylık kısa bir süre içerisinde nakış becerisini kursiyerlere aşıladıklarını belirten kurs öğreticisi Tuğba Çeçen, “5 aylık süre içerisinde belediyemizin büyük katkıları ile belediye hizmet binası içerisinde oluşturulan sanat atölyesinde 17 kursiyerimiz ile çok güzel işler çıkardık. İlk yılımızda nakış kursumuzun temellerini attık. Gelecek dönem için şimdiden çok büyük talepler alıyoruz. İnşallah gelecek dönem kursumuzu daha da geliştirerek çok farklı motifler ile eğitim vereceğiz” dedi.

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi'nin Akhisarlılar tarafından büyük ilgi gördüğünü kaydeden Başkan Hızlı da, “Atölyemizde hat, ebru, resim, karikatür, dikiş, nakış kurslarımız mevcuttur. Gelecek dönemde Akhisarlı’ların istekleri doğrultusunda farklı kursları da sanat atölyemize katmak istiyoruz” dedi .
Kaynak: İHA