İzolasyon Malzemesinden Kaçarken Kaza Yapan Tanker Sürücüsünü İtfaiye Kurtardı.

Sakarya'nın Sapanca ilçesi TEM Otoyolu'nda, sürücüsünün yola düşen izolasyon malzemesine çarpmamak için direksiyonunu kırdığı tutkal yüklü tanker, önce bir kamyona ardından da bir TIR'a çarptı.

Bariyerlere saplanan araçta sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Kaza, Yüzevler mevkiinde meydana geldi. İbrahim Yalçın'ın kullandığı 34 DE 8718 plakalı tutkal yüklü tanker Ankara yönünde seyrederken, bir kamyonetten düşen izolasyon malzemesine çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan tanker, aynı yönde giden Recep Yektar yönetimindeki 34 HD 6186 plakalı kamyona, ardından da Erdem Kurt (44) idaresindeki 34 JC 0323 plakalı TIR'a çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan tanker, bariyerlere çarparak durabildi. Kazada tanker şoförü Yalçın kabinde sıkıştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi araç içinde yapılan yaralı sürücü, itfaiye ekibinin çalışması sonucu kurtarıldı. Yalçın, ambulansla Toyotasa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı.Kamyon şoförü Recep Yektar, yola düşen malzemeden kaçan tankerin önce kendi aracına, ardından da TIR’a arkadan çarptığını söyledi.

Kurtarma çalışmaları sırasında TEM Otoyolu'nun Ankara yönünde ulaşım bir süre durdu. Bariyerlere saplanan tanker ise çekici ile olay yerinden kaldırıldı .