Başkan Doğan Veliahmet Mahallesini Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahallelerdeki inceleme turlarına Veliahmet Mahallesi'nde devam etti.

Başkan Doğan Veliahmet Mahallesini Ziyaret Etti
Yaklaşık dört saat boyunca mahalledeki sokakların tamamını gezen Doğan'a inceleme turunda İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Gün, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Demir ve Mehmet Öztürk, Veli Ahmet Mahalle Muhtarı Kadir Kızıl ve daire müdürleri eşlik etti. İzmit'teki bütün mahalleleri düzenli aralıklarla gezen Doğan böylelikle sorunları yerinde görme fırsatını bulduğunu ifade etti.

Doğan, “Vatandaşların istek ve şikayetlerini de birinci ağızdan öğrenek bir çok eksiği giderdik. Bu bizim kendi çalışmalarımızı gözden geçirmeyi sağlayan bir otokontrol sistemi” diyerek mahalle gezilerinin süreceğini bildirdi.

Doğan mahalledeki tüm çalışmaları yerinde inceledikten sonra Özel Neşe Erberk Anaokulu öğrencilerinin yılsonu gösteri provalarını izledi. Okul Müdürü Neşe Erbek'den çalışmaları hakkında bilgi alan Doğan çocuklarla sohbet etti.

Mahalle gezilerinde vatandaşla iç içe olan ve her fırsatta onlarla sohbet etmekten büyük keyif aldığını ifade eden Doğan, mahalle esnafıyla da bir araya geldi. Mahallede hizmet veren esnafın sıkıntılarını dinleyen Doğan, esnaf çalışmaları için teşekkür etti .
Kaynak: İHA