''van Denizi Su Sporları Festivali'' Kapsamında, Rock Şarkıcıları Aylin Aslım ve Reşo Konser Verdi

''Van Denizi Su Sporları Festivali'' kapsamında, rock şarkıcıları Aylin Aslım ve Reşo konser verdi.

Van Valiliği tarafından bu yıl 3'üncüsü gerçekleşen festival, çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında valilik önünde düzenlenen konserde sahne alan rock müziğin sevilen sesi Reşo, seslendirdiği Kürtçe şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Şarkılarını Vanlı depremzedeler için söylediğini belirten Reşo, kendisinin de 1999 yılındaki Marmara depremini yaşadığını, bu nedenle de Vanlıların içinde bulunduğu psikolojiyi çok iyi anladığını ifade etti.

Reşo, kentte bulunduğu süre içerisinde depremin yaralarının çabuk sarıldığına şahit olduğunu bildirerek, bu konuda çaba gösteren ilgililere teşekkür etti.

Daha sonra sahneye çıkan şarkıcı Aylin Aslım ise rock müzik şarkıcıları ile bir süre önce İstanbul'da konser programı düzenlediklerini anımsatarak, bu konserden elde edilen gelir ile Van'da bir okul yaptıracaklarını söyledi.

Konuşmasının ardından bir saati aşkın süre sahnede kalan Aylin Aslım, seslendirdiği şarkılarla Vanlılara keyifli dakikalar yaşattı.

Vali Münir Karaloğlu ile AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan'ın da izlediği konsere, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Muhabir: Özkan Bilgin

Yayıncı: Levent Harman
Kaynak: AA