Sedat Yalçın Mahalle Başkanları İle Buluştu

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, her hafta perşembe günü ilçelerde teşkilat buluşması gerçekleştirmeye başladı.

İlk uygulama Yıldırım’da 15 mahalle başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.

Teşkilat buluşması kapsamında Samanlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen ilk uygulamada İl Başkanı Sedat Yalçın, Mevlana, Ulus, Yavuzselim, Vatan, Millet, Yunusemre, Anadolu, Arabayatağı, Çınarönü, Samanlı, Vakıf, Hacivat, Şirinevler, Demetevler ve İsabey Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi. Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ile AK Parti Bursa İl Teşkilat Başkanı İsmail hakkı Edebali’nin de katıldığı toplantıda; tek tek söz alan mahalle başkanları bölgelerinde yaşanan sıkıntıları ve vatandaşın taleplerini dile getirdi. Sıkıntıları ve taleplerini ayrıca dosya halinde İl Başkanı Sedat Yalçın’a sunan mahalle başkanları, bölgelerinde yürütülen üyelik çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Bursa teşkilatlarının kongreden sonra yeniden yapılandığına dikkati çeken İl Başkanı Sedat Yalçın, “Biz üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, ilçe ve il yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle dinamik, güçlü, bir ve beraber, her şeyden önemlisi Bursa’yı hisseden, yürekleri Bursa için atan büyük bir aileyiz. 10 yıldır iktidardayız. Bu ülkeye ve Bursa’ya hizmet etme heyecanımızı hiç yitirmedik. Çünkü bu ülkeye hizmet etmek bizim için bir ibadet ve bu ibadeti büyük bir aşkla yapıyoruz. Özellikle şunu ifade etmek isterim ki il ve ilçe kongrelerimizin ardından oluşan yeni yönetim kadroları, tüm Bursa’yı kucaklamaya başladı.

Artık bütün teşkilatlar olarak sahadayız. Bundan sonraki saha çalışmalarına kadın kollarımız, gençlik kollarımız da katılacak. Durmayacağız, gece gündüz çalışacağız, Türkiye ve Bursa için üretmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti’nin bu yüzden milletin partisi olduğu ve girdiği her seçimde oylarını artırdığını söyleyen Yalçın, “Milletimiz AK Parti’ye güveniyor. Bu yüzden üye sayımız Bursa’da ve Türkiye’de her gün artıyor. Şu an Bursa’da üye sayımız 220 bine ulaştı. Önümüzdeki süreçte üye sayımız 285 bine ulaşacak. Bu aslında bize duyulan güvenin en önemli göstergesi. O yüzden bizler bu güveni boşa çıkarmayacağız. Sorumluluğumuzun farkındayız. Burada şunu da ifade etmem gerekiyor. Malumunuz AK Parti, yereldeki başarılarıyla iktidar oldu. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var ve tüm teşkilatlarımızın yerel seçimlere yönelik çalışmalara aktif olarak katılacağını biliyorum. Ama bu süreçte en önemli başlığın ise yaptığımız hizmetleri vatandaşımıza doğru bir şekilde anlatmak olduğunu vurgulamak istiyorum. İşte bu konuda mahalle başkanlarına büyük bir sorumluluk düşüyor. Ben mahalle başkanlarımızın bu sorumluluğun en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA