Belediye Kurslarına Renkli Yılsonu Gecesi

Ödemiş Belediyesi bünyesinde açılan gitar, resim ve fotoğrafçılık kursu ile Türk Sanat ve Türk Halk Müziği korolarının yılsonu gecesi Kültürevi’nde yapıldı.

Geceye kursiyerlerin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Resim ve fotoğraf kursu kursiyerlerinin eserlerinin de sergilendiği gecede Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları seslendirdikleri parçalarla geceye katılanlara keyifli anlar yaşattılar. Ödemişli genç yetenek Ekrem Boylu da sevilen parçalara sesiyle hayat verdi. Toplam 450 kursiyer gecede kursu başarı ile tamamladıkları için sertifikalarını aldılar.

Gecede konuşan Belediye Başkanı Bekir Keskin daha önce Halk Oyunları, Latin Dansları ve Keman kurslarının da belediyede açıldığını ancak bu yıl bu kursların Halk Eğitim bünyesinde faaliyet gösterdiğini hatırlatarak, “Buna karşın bu yıl 450 kursiyerle çalıştık. Yeni dönemde daha fazla alanda gelen talebe göre kursları açabiliriz. Halkımızın kurslara gösterdiği ilgi sevindirici. Halkımızın kurslarımıza katılarak bu güzel ortamı paylaşmalarını istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA