AK Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş, Evlerinde Ziyaret Ettiği Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mürtaza Yetiş, evlerinde ziyaret ettiği vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Yetiş'e Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İl Özel İdaresi ve İl Afet Müdürlüğü yetkilileri de eşlik etti.

Afet Evler'de oturan vatandaşların sorunlarını dinleyen Yetiş ve beraberindeki heyet, sorunların çözümü için yapılacaklar konusunda bilgi alış verişinde bulundu.

Milletvekili Yetiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce de buraya gelerek vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirterek, ''İlgili arkadaşlarımızla birlikte tekrar bu mahallemize geldik. Mahallenin içme suyu, alt yapı ve üst yapıdaki bazı problemlerini gidermeye yönelik çalışmaları yerinde görüp değerlendirdik. Umut ediyorum ki, en kısa süre içerisinde burada konuşulan konular, alınan kararlar, süratle yerine getirilecek'' dedi.

Yetiş, içme suyu sorununa da özellikle önem verdiklerini ve sorununun ivedilikle çözüleceğini vurguladı.

Belediye Başkanı Büyükaslan ise mahallenin belediye sınırları içerisinde olmadığını ifade ederek, ''Burası birinci derece İl Özel İdaresinin hizmet alanı içerisinde yer almaktadır. Biz de belediye olarak sınırlarımız dışında olmasına rağmen vatandaşlarımızın içme suyu problemlerini inşallah çözeceğiz. Bununla ilgili su işleri müdürümüze hemen talimat verdim, su şebekesi ve ana hatlar kontrol edilecek. İmkanlar ölçüsünde buraya su vereceğiz'' şeklinde konuştu .
Kaynak: AA