MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, Seyyar, Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odasını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir il başkanı Ayhan Sezer ve yönetim kurulu üyeleri Seyyar, Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan il başkanı Sezer, küçük esnafın zor günler yaşadığını belirtti.

Sezer, alım gücünün düşmesiyle birlikte işleri iyice azalan esnafın sigorta primini ve vergilerini ödeyemez konuma geldiğini ifade etti.

Hilal Kart’ın yoksula aş, esnafa da iş olacağını kaydeden Sezer şunları söyledi: "Hilal Kart sahipleri hiç kimseye boyun eğmek zorunda kalmayacak. Kartlarına yüklenecek olan para ile istediklerini alabilecekler. Bu kartlar yalnızca mahalle aralarında bulunan küçük esnaflarda kullanılacak. Bu uygulana esnaflarımızın işlerini canlandıracak. Böylece ihtiyaç sahiplerine aş olacak olan Hilal Kart küçük esnafımıza da iş olacak."

Eskişehir Seyyar, Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen ise yeni yönetime başarılar diledi. Şen açıklamasında, "Alışveriş Merkezleri yerleşik esnafın işlerine sekte vuruyor. Alışveriş Merkezlerindeki malların hepsi bizim yerleşik esnafımızda da var. Hem de fiyatları daha ucuz. Alışveriş Merkezlerinin reklamı ve albenisi daha fazla olduğu için halk oraları tercih ediyor. Bizim esnafımızda sıkıntıların farkına vardı ve kendisine çeki düzen vermeye çalışıyor” dedi .
Kaynak: İHA