Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, İslahiye Halkıyla Buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Korosu, ''3. Eğitim Bilim ve Kültür Şenliği'' etkinlikleri kapsamında İslahiye halkıyla buluştu.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İslahiye Kaymakamı Osman Beyazyıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir ve Belediye Başkanı Malike Uludağ'ın katkılarıyla organize edilen ''3. Eğitim Bilim ve Kültür Şenliği'' kapsamında düzenlenen konsere, ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Konserde sahne alan belediye korosu, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Trakya ve Gaziantep yöreleri ile Azerbaycan türkülerini seslendirdi. Konser sonunda şef Yaşar Seçkin'e çiçek ve hediyeler takdim edildi.

-Belediye hizmetlerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşıyor

Şahinbey Belediyesi, ilçenin değişik bölgelerinde yapılan hizmetleri sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşıyor.

Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ketayin Büyükbeşe ve dernek üyeleri, Gümrük Hanı, Bostancı Mektebi, kentsel dönüşüm alanları, sokak sağlıklaştırma çalışmaları, Şahinbey Parkı ve Yaşar Torun Gençlik Merkezi'ni gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Daha öncede Şahinbey Belediyesi'nin birçok açılışına katıldığını hatırlatan Büyükbeşe, ''Mehmet Tahmazoğlu çok güzel çalışmalar yapıyor. Gezimiz çok güzel geçti. Üyelerimiz çok memnun kaldı. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum'' dedi.

-Araban Belediye Park çiçeklerle bezendi

Araban Belediyesi, belediye parkında başlattığı bakım, onarım çalışmaları çerçevesinde parkı çiçeklerle bezedi.

Parkın içerisinde 3 yapay şelale, bir sosyal tesis, çocuk oyun grubu, yetişkinler için jimnastik spor aletleri, yürüyüş parkuru ve birbirinden güzel süs bitkileri yer alıyor.

Vatandaşlar ilçeyi modern bir parka kavuşturan Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'e teşekkür etti .
Kaynak: AA