AÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Mezuniyet Coşkusu

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, mezun olan öğrenci ve ailelerini yüksekokul bahçesinde brunch düzenleyerek bir araya getirdi.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü 2011-2012 öğretim döneminin derece yapan öğrencilerinden fakülte birincisi Elena Tapoğras’a, ikincisi Buket Gülen’e ve üçüncüsü İkrar Budak’a başarı belgeleri ve ödülleri kutlamada takdim edildi.

Dereceye giren öğrenciler, başarılı bir şekilde mezun oldukları için mutlu olduklarını ve buradan mezun olduktan sonra bu okulun onlara çok şey kattığını göreceklerine emin olduklarını ifade etti.

Fakülte ikincisi olan Buket Gülen ise mezun olmanın verdiği mutluluğu dile getirerek, "Ben 2009 yılında Trakya Üniversitesi'nden geçiş yaptım. Çok güzel dostluklar edindim, deneyimli hocalardan dersler aldım ve ilerideki yaşantım için güzel bir temel attığımı düşünüyorum. Buradan mezun olurken de böyle bir başarı gösterdiğim için çok mutluyum" dedi.

Fakülte üçüncüsü İkrar Budak sevincini ise şöyle ifade etti: "Dereceye girerek mezun olacağımı hiç düşünmüyordum. Burada öğretmenlerimle ve arkadaşlarımla dolu dolu günler, yıllar geçirdim. Okulun bana ve arkadaşlarıma güzel bir temel oluşturacağına inanıyorum. Anadolu Üniversitesinden mezun olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

Kaynak: İHA