Savcı Esra Behzat Ç.'nin Kollarında Can Verdi.. Savcı Esra vuruldu!

Behzat Ç'nin dün akşam yayınlanan sezon finali dizinin fanatiklerini mest etti.

Behzat Ç'nin sezon finaline Savcı Esra'nın vurulması ve final sahnesinde fonda çalan Jehan Babur'un "Seni seviyorum" şarkısı damgasını vurdu.

Ercüment Çözer ve Memduh Başgan'ın kurduğu tuzakla cezaevine giren Savcı Esra cezaevi çıkışı vuruldu.

SAVCI ESRA CEZAEVİNDE
Star Tv'nin izlenme rekorları kıran polisiye dizisi, muhteşem bir sezon finali ile ekrana geldi. Behzat cezaevine giren Savcı Esra'yı, içeriden çıkarmaya kararlıdır. Esra'nın davasıyla ilgili bir tanık bulan Behzat, tanığı gece yarısı savcının evine götürür. Ancak Ercüment ve Memduh Başgan tanığı ailesini öldürmekle tehdit edince tanık ifade vermekten vazgeçer.

AMİRİM MESLEĞİ BIRAKTI
Evden çıkışta ise kendisini öldürmek isteyenler tarafından kaçırılan Behzat'ı ekip arkadaşları Ercüment'in bilgi vermesiyle kurtardı. Meslekten ayrılan Behzat odasını toplayarak emniyete veda etti. Ercüment ve Memduh Başgan'ın kösteği olduğu ortaya çıkan Selim ise, Behzat'a umut olur. Selim Savcı Esra'yı cezaevinden çıkarmaya yetecek bir cd'yi Behzat'a verdi. Vakit kaybetmeyen Behzat, cd'yi mahkemeye delil olarak verir. Mahkeme Savcı Esra'yı tahliye eder.

SEVGİLİYE SON BAKIŞ

Kendisine yumruk atan Behzat'tan bunun hesabını soracağını söyleyen Ercüment ise asıl sürprizi dizinin sonunda yaptı. Esra'nın cezaevinde tahliye sonrası karşılamak isteyen Behzat Ç ve ekibi, Esra'yı serbest görünce çok sevinir. Ancak nereden geldiği belirsiz bir kör kurşun sevinci hüzne boğdu. Esra'nın çıkmasını bekleyen Behzat, karısını kavuşacağı sırada Esra. kalbinden vuruldu.

BEYAZ GAZETE