Aydınspor 1923 Taraftarından Başkan Akşit’e Teşekkür

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit’in, kulübün ürünlerinin satılacağı bir showroom kurmayı planladıklarını açıklaması taraftarı memnun etti.

Aydınspor 1923 Taraftarından Başkan Akşit’e Teşekkür
Aydınspor 1923 taraftarları adına forzazeybek.blogspot.com adresinden yapılan açıklamada, mağazanın açılışı haberinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Taraftarlar, Kulüp Başkanı Hulisi Akşit ve yönetimine teşekkür etti.

forzazeybek.blogspot.com adresinden ‘Taraftarlardan yönetime teşekkür’ başlıklı yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Yıllardır özlemini duyduğumuz , ısrarla her defasında dile getirdiğimiz şehrimizin takımı , sevdası Aydınsporumuza kalıcı gelir kaynaklarından bizce en önemlisi taraftar ürün mağazasının açılacağı haberinin bizleri çok mutlu ettiğini belirtmek isteriz. Teşekkürü borç biliriz. Senelerdir var sesimizle takımımıza elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, çalışacağız da. Fakat asıl olan dilde değil de icraat ve proje kapsamında elimizden geleni yapmaktır. Yani Aydınsporumuzun halka arzının, hitap şeklinin değişmesidir. Halka arzdan kastımız; şehrin adı: Aydın, şehrin takımı: Aydınspor. Şehrin takımını temsil eden, halkın o takımı üstünde, gittiği her yerde göğsünü gere gere şehrinin temsilcisini temsil edebileceği imkanı olması , fırsatı yaratılmasıdır. Amacımız armamızı heryerde onurla, gururla taşıyabilmek. Takımımıza kalıcı gelir kaynağı oluşturabilmek. Bu proje kurumsallaşmanın, ayaklarımızın üstünde durmanın en büyük hedef göstergesidir. Hem takım taraftara arz olacak, hem taraftar takımına hizmet eden taraf olacak. Böylelikle bu gelenek nesilden nesile geçerek, hem futbol kültürünü sağlamamış bir kent havasına bürünmede adım atacağız, hem de şehrinin takımını ayakta tutan sahip çıkan bir topluluk olacağız. Ne mutlu bize bu müjdeyi verenlere”
Kaynak: İHA