‘3 Nesil Bir Arada’ Fethiyelilerle Buluşuyor

Fethiye’de Babalar Günü etkinlikleri kapsamında yarın ‘3 Nesil Bir Arada’ adlı fotoğraf sergisi açılacak.

‘3 Nesil Bir Arada’ Fethiyelilerle Buluşuyor
2 gün açık kalacak fotoğraf sergisi Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Resim Salonu’nda görücüye çıkacak. 16 Haziran 2012 Cumartesi günü Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda saat 13.00’te açılacak 3 nesil bir arada fotoğraf sergisi Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi, CHP Fethiye Kadın Kolları, FETAV ve Foto Kandiye Şükrü’nün katkılarıyla gerçekleşecek.

2 gün açık kalacak sergiye herkesi davet eden Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ümit Yılmaz; “Bizler daha önce de Anneler Günü dolayısıyla böyle bir sergi açmıştık. Büyük ilgi gördü. Bu yüzden Babalar Günü dolayısıyla da bu tür sergi açmayı uygun gördük. Babalar Babası Atatürk ismini verdiğimiz fotoğraf sergisinin ilgi çekeceğini umuyoruz” dedi.

“Biliyorsunuz fotoğraflar bizi eskilere götürüyor. Böylelikle 3 nesili bir fotoğraf karesinde görme şansımız var” diyen Ümit Yılmaz, “Bu yüzden en azından her fotoğrafta baba ve oğul yer alacak. 16 Haziran 2012 Cumartesi saat 13.00’te açılacak sergimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

FETAV Müdürü Dilek Dinçer de “Geçtiğimiz yıl Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi olarak Babalar Günü fotoğraf sergisi açmıştık. Oldukça ilgi gördü. Bu yıl da bu sergiye FETAV olarak destek veriyoruz. Herkesi sergimize bekliyoruz” diyerek, babalar gününü kutladı .
Kaynak: İHA