Destici: Muhsin Yazıcıoğlu'na suikast iddiası güçleniyor! ‎

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümündeki sır perdesini aralayan bir raporun daha ortaya çıktığını söyledi.

Destici: Muhsin Yazıcıoğlu'na suikast iddiası güçleniyor!
‎
Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek programına konuk olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yazıcıoğlu'nun karbon monoksit gazından zehirlenmiş olabileceğini öne sürdü.

Fatih Altaylı'nın pilotun egsoz gazından bilincini yitirmesi sonucu kaza olabileceği iddialarını reddeden Destici, bu yönde bir bilirkişi raporu olmadığını söyledi. Bu iddianın araştırılmasını istediklerini kaydeden Destici 'Biz tekrar 2. otopsiyi istedik. Ve Adana'da yapılan otopside bu çıkmadı. ' dedi. Devlet Denetleme Kurulu'nun İstanbul'da yaptıkları araştırmada, karbon monoksitten zehirlenme olabileceği sonucuna varıldığını söyledi.

YAZILMAMASI MI GEREKİYORDU

Bu yönde bir bilirkişi raporu olmadığını ifade eden Destici, elinde bulunan Ulaştırma Bakanlığı Kaza Kırım Raporu'nu göstererek 'Niye tek bir kelime karbon monoksitten bahsetmiyorlar. Egsoz ortada... Tek bir kırık yok, çıkık yok. Madem böyle bir şey varsa yazılmaması mı, gizlenmemesi mi gerekiyordu? ' dedi.

BEYAZ GAZETE