Türkiye'nin En Büyük Motosiklet Festivali Start Alıyor

Türkiye'den ve çeşitli ülkelerden birçok motosiklet tutkununun katılımıyla Antalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat Belediyesi ve Manavgat Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen 3.Uluslararası Motosiklet Festivali'nin üçüncüsü 7-10 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin En Büyük Motosiklet Festivali Start Alıyor
Türkiye'nin dört bir yanından gelen ve Uluslarası Manavgat Motosiklet Festivali'nde buluşacak 2 bin motor tutkunu, 9 Haziran'da dünyaca ünlü motosiklet şovmeni Troger Mokus'n da katılımıyla gerçekleşecek kortejle Manavgat halkını selamlayacak.

Anadolu Rock türünün kurucularından Moğollar, festival kapsamında, 45 yıllık müzik kariyerlerindeki 'Selvi boylum Al Yazmalım', 'Dila Hanım-Devlerin Aşkı' gibi Unutulmaz şarkılarını seslendirecek. Festivalde ayrıca Pit Stop Girls özel şovlarıyla dikkatleri çekecek. Motor tutkunlarıyla Pit Stop Girls arasında gerçekleşecek; voleybol halka atma ve define avı yarışmaları eğlenceli görüntülere sahne olacak.

Festivalin ikinci gününde motoruna güvenen katılımcılar en güzel motor, en iyi aksesuvar, en bakımlı motor ve en iyi kıyafet dallarında yarışacak. Festivalin üçüncü günüde ise motor tutkunları motor üzerindeki yeteneklerini kanıtlamak için en yavaş motosiklet sürme, en uzun süre durma, en iyi patinaj, en inatçı motorcu dallarında kıyasıya yarışacak. Festival Pit Stop Girls'ün eşlik edeceği white night, beach ve red konseptli partilerle renklenecek .
Kaynak: İHA