Sivas'ta KKKA Hastalığı Şüphesiyle Ölen 2 Kişi Toprağa Verildi

Sivas'ta Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle hayatını kaybeden 1'i kadın 2 kişi toprağa verildi.

Sırtına yapışan keneyi çıkardıktan sonra rahatsızlanan ve tedavi gördüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde dün yaşamını yitiren Feride Özsevi'nin cenazesi, Yıldızeli ilçesine bağlı Güneykaya beldesine getirildi.

Yeni Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Özsevi, belde mezarlığında toprağa verildi.

Evli ve 3 çocuk annesi Özsevi'nin cenaze namazı sırasında vatandaşların tabuta yaklaştırılmadığı gözlendi.

Özsevi'nin defin işleminde görev alan yakınlarının da maske ve eldiven takarak tabutu taşıdığı görüldü.

Cenazesi tabutla gömülen Özsevi'nin mezarına da kireç döküldü.

Bu arada, KKKA hastalığı şüphesiyle tedavi gördüğü CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde bugün yaşamını yitiren 66 yaşındaki Hayrettin Demiroluk da memleketi Yıldızeli ilçesine bağlı Demirözü köyünde defnedildi.

Evli ve 4 çocuk babası Demiroluk'un, kısa bir süre önce vefat eden kayınpederinin cenaze törenine katılmak üzere ikamet ettiği İstanbul'dan Giresun'un Şebinkarahisar ilçesine geldiği belirtildi.

Kayınpederinin cenazesinin defnedilmesinin ardından bir süre Şebinkarahisar'da kalan Demiroluk'un, vücuduna yapışan keneyi çıkardıktan sonra rahatsızlandığı ve hastaneye kaldırıldığı kaydedildi. Emekli olan Demiroluk'un, Şebinkarahisar'daki ilk tedavisinin ardından Sivas'a sevk edildiği, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edildi .
Kaynak: AA