Teb ve Kocaeli Eczacılar Odası Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Türkiye Ekonomi Bankası ve Kocaeli Eczacılar Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Kocaeli Eczacılar Odası'nda gerçekleşen işbirliği protokolü imza töreninde konuşan, TEB Genel Müdürlüğü Satış Danışmanı Tuğbay Kumoğlu, imzalanan işbirliği protokolü ile Kocaeli'deki eczacıların, ''TEB Eczacı Paketi'' kapsamında sunduğu avantajlardan yararlanabileceğini söyledi.

TEB'in ''Profesyoneller Paketi'' kapsamında uygulamaya konulan ''Eczacılar Paketi''nden yararlanan eczacıların bu paket içerisindeki çek karnesi, pos, kredili mevduat ve kredi kartını bir arada kullanmaları sonucu bin TL kazanacağını belirten Kumoğlu, ''Yapılan işbirliği protokolünde eczacılarımız TEB'den kullanacakları ilk çek defterinde ücret ödemeyecekler. Avantajlı pos makinelerinden yararlanacaklar. Ayrıca 36 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 1.28 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanabilecekler'' diye konuştu.

Eczacı müşterilerini önemsediklerini ve bu paketi onlar için özenle hazırladıklarını dile getiren Kumoğlu, şunları kaydetti:

''Bu paketle hem eczacılarımızın hem işletmelerinin hem de kişisel finansal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri tek çözüm noktası olmayı istiyoruz. Bu kapsamda Kocaeli Eczacılar Odası ile yapmış olduğumuz anlaşmadan mutluluk duyuyoruz. Kocaeli'de TEB Eczacı Paketi ile eczacılarımızın gerek işlerinde gerekse özel hayatlarında ihtiyaç duyduğu finansman desteği sağlamayı hedefliyoruz.''

Kocaeli Eczacılar Odası Başkanı Sinan Usta da TEB ile işbirliği protokolünü Kocaeli'deki eczacıların ihtiyaçlarını kolay bir şekilde karşılamalarını sağlamak için imzaladıklarını söyledi.

Eczacıların bu paket içerisindeki uygulamaları kullanarak avantaj elde etmelerinin önemli olduğunu vurgulayan Usta, ''İhtiyaç duyan meslektaşlarımızın bu kredilere veya diğer avantajlara başvuracağını biliyoruz'' dedi.

Daha sonra protokol Kumoğlu ie Usta tarafından imzalandı .
Kaynak: AA