Kayapınar Belediyesi Tenis Turnuvası Sona Erdi

Diyarbakır Kayapınar ilçe Belediyesi tarafından organize edilen 1. Bahar Tenis Turnuvası yapılan final maçlarıyla sona erdi.

Kayapınar Belediyesi Tenis Turnuvası Sona Erdi
1. Bahar Tenis Turnuvası yapılan final maçlarıyla sona erdi. Park Orman Tenis Kortu'nda yapılan final maçlarını yüzlerce kişi izledi. Final maçları sonucu kadınlarda Hafize Alpergin Fırat, erkeklerde ise Güven Tekgeyik birinci oldular. Ödül töreninde bir konuşma yapan Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcısı İhsan Avcı, "Belediye olarak klasik belediyecilik hizmetleri yanında sportif, eğitsel ve kültürel hizmetler her zaman önceliğimiz olmuştur. Semt sahalarıyla başlattığımız spor tesisi hizmetlerimiziyeni yapacağımız spor tesisiyle sürdüreceğiz. Yapımına başladığımız spor tesisi birçok sporun yapılabileceği bölgenin en büyük spor tesisi olacaktır. Bu turnuvamızın ikincisini önümüzdeki yıl tamamlanacak spor tesisinde yapılacağını müjdesini vermenin gururu yaşıyoruz. Belediye olarak profesyonel spor yapanların yanında spor yapan toplumun her kesimine yararlanacağı tesisler yapmak önceliğimizdir" şeklinde konuştu.

Daha sonra turnuvada dereceye girenlere kupa ve spor malzemesi verildi.

Turnuvaya katılan sporseverler de cezaevinde bulunan Belediye Başkanı Zülküf Karatekin'e verilmek üzere Başkan Vekili İhsan Avcı'ya plaket verdi. 27 kadın 108 sporcunun katılım gösterdiği Kayapınar Belediyesi 1. Bahar Tenis Turnuvası maçları on gün sürdü .
Kaynak: İHA